HomeTechnologyAnna Puu Immediate Smarter kokemuksia – huijaus vai laillinen?

Anna Puu Immediate Smarter kokemuksia – huijaus vai laillinen?


Suuri skandaali: MTV3:n johto kieltäytyy kommentoimasta työntekijäänsä Jesse Kamrasiä

Ohjelman “Huomenta Suomi” suoran lähetyksen aikana isäntä Jesse Kamrasin ja vieraan Ella Kannisen välillä puhkesi vakava skandaali. Kiihkeän keskustelun aikana Jesse Kamras kyseenalaisti :n sanojen totuudenmukaisuuden ja kutsui häntä valehtelijaksi tuhansien suorien katsojien edessä. Vastauksena välikohtaukseen televisiokanavan johto päätti poistaa haastattelun lähetyksestä ja kieltäytyi kommentoimasta tilannetta ja juontaja Jesse Kamrasin käytöstä.

Kaikista vaikeuksista huolimatta toimituksemme päätti julkaista tämän haastattelun:

Jesse Kamras: “Sinä et käytännössä tee töitä – en ikinä usko, että elät yhdellä palkalla! Vuosi sitten ajoit vanhalla autolla ja asuit pienessä asunnossa. Miten onnistuit muuttamaan kaiken tämän?”

Anna Puu: “Vain vuosi sitten? Ja minulle se oli kuin mennyt elämä! Nyt asun maalaismökissä, kuukausi sitten ostin asunnon vuokralle, ja pääsin eroon vanhasta autostani jo kauan sitten – nyt ajan uudella Land Roverilla. Teen kuitenkin paljon töitä, joten älkää syyttäkö minua laiskuudesta. Ymmärrän yllätyksesi, mutta neuvon sinua aloittamaan erilaisen elämän.”

Jesse Kamras: “Sinun on helppo antaa neuvoja! Ja minä joudun kärsimään joka päivä töissä elättääkseni perheeni. Ja tiedätkö mitä? Minulla on muutenkin aina pulaa rahasta.”

Anna Puu: “Mitä ongelmaa siinä on, että alat ajatella toisin? Hyväksy vain ajatus siitä, että työ ei ole ainoa tapa ansaita rahaa. Kun joku sanoo minulle, että olen vain onnekas – nauran hänelle päin naamaa, koska nykyään internetistä löytyy kaikki, millä voi rikastua nousematta sohvalta.”

Jesse Kamras: “Tarkoitatko siis, että kaikki voivat tehdä rahaa kuten sinä? En usko, mitä sanot…”

Tämän lauseen jälkeen Anna Puu tuli hyvin vihaiseksi. Hän alkoi riidellä Jesse Kamrasin kanssa samalla, kun hän näytti hänelle jotain hänen puhelimessa.

Anna Puu: “Etkö usko minua? Anna minulle 250 euroa ja teen sillä miljoona euroa 3-4 kuukaudessa! Kaikki riippuu sinusta – haluatko sitä vai et.”

Jesse Kamras: “Kaikki katsojat näkivät, että näytit minulle nettisivun, jolla tienaat rahaa, kamera kuvasi linkin! Miksi teit sen suorassa lähetyksessä? Se voisi vahingoittaa valtiota.”

Anna Puu: “Älä tee minusta hirviötä, haluan tehdä parhaani ja avata ihmisten silmät totuudelle. Miksi ketään haittaisi lisätulot?”

Jesse Kamras: “Ajattele: jos kaikki alkavat rikastua, kuka työskentelisi sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa ja tehtaissa? Mitä sanoisit siihen?”

Anna Puu: “Mielestäni ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus valita, miten he ansaitsevat rahansa – työskentelemällä ahkerasti koko elämänsä ajan tai viettämällä tunnin päivässä sängyssä istuen. Jos et usko, mitä sanon, katso itse. Anna minulle puhelimesi, niin rekisteröin sinut Immediate Smarter-alustalle. Anna livekatsojien ymmärtää, että se toimii kaikille ja passiivinen tulo on kaikkien saatavilla.”

Jesse Kamras luovutti hänen älypuhelimensa, minkä jälkeen Anna Puu rekisteröi Jesse Kamrasille tilin alustalle tämän linkin kautta. Viisi minuuttia myöhemmin Anna Puu luovutti puhelimen takaisin Jesse Kamrasille.

Anna Puu: “Rekisteröin sinut juuri Immediate Smarter-alustalle ja tein minimitalletuksen – se on vain 250 euroa. Tarkistetaan puolen tunnin kuluttua, kuinka paljon rahaa pystyit ansaitsemaan passiivisesti tällä alustalla.”

Jesse Kamras: “Okei, tarkistetaan se. Mutta kuinka paljon voit oikeasti ansaita sillä? Entä ihmiset, joille 250 euroa on suuri summa? Vai luuletko, että kaikilla on tuollaiset rahat?”

Anna Puu: “Kun sain tietää Immediate Smarter, minulla itselläni ei ollut yhtään ylimääräistä rahaa, koska meillä oli meneillään pandemia, eikä palkkaa tullut juuri lainkaan. Jouduin käyttämään vanhaa luottokorttiani, ja siitä kaikki alkoi.”

Seuraava puoli tuntia haastattelusta kului työstä keskustelemiseen ja televisiotyön muistelemiseen pandemian aikana. Pitkän keskustelun jälkeen Anna Puu palasi takaisin aiheeseen passiivisista tuloista.

Anna Puu: “Tarkistetaanpa tilisi! Paljonko onnistuit ansaitsemaan niissä 30 minuutissa, kun juttelimme?”

Jesse Kamras avasi tilin Immediate Smarter-alustalla ja oli hämmästynyt. Vain 30 minuutissa ohjelma teki kolme kauppaa: yksi niistä toi pientä tuloa, mutta kaksi muuta tuottivat hyviä voittoja. Saldo kasvoi 250 eurosta 297 euroon.

Jesse Kamras: “47 euron nettovoitto! Se on uskomatonta!”

Anna Puu: “Kuvittele nyt, kuinka paljon rahaa taseessa on kuukauden kuluttua. Vain yhdessä kuukaudessa nuo 250 euroa voivat muuttua 6 000 tai 7 000 euroksi! Sinun tarvitsee vain rekisteröityä tämän linkin kautta, odottaa puhelua alustan johtajalta Immediate Smarter aktivoidaksesi tilisi ja tallettaa 250 euroa.”

Jesse Kamras:“Kuulostaa mielenkiintoiselta! Mutta en silti ole varma, pitäisikö tämän tiedon olla kaikkien saatavilla…”

Anna Puu: “Se on vain sinun mielipiteesi, pidä se omana tietonasi. Minusta ei tunnu pahalta jakaa tätä tietoa, jos se voi auttaa muita ihmisiä.”

Jos olet onnekas lukemaan tämän artikkelin, ota huomioon, että se saatetaan pian poistaa, kuten tämän televisiolähetyksen kohdalla tapahtui. Säästä siis itsellesi mahdollisimman pian virallinen linkki Immediate Smarter, jonka hän itse toimitti toimituksellemme.

Arttu Tamminen, uutistoimittajistamme päätti kokeilla tätä alustaa ja kirjoitti yksityiskohtaisen raportin, jossa hän kuvailee kokemuksiaan.

Arttu Tamminen – Toimittaja

Päivä 1

“Ajattelin aluksi, että se ei voisi olla niin yksinkertaista. Siitä huolimatta halusin tutustua siihen. Jouduin käyttämään luottokorttiani, koska minulla ei ollut tarpeeksi rahaa minimitalletuksen tekemiseen tutkimuksen aikaan. Sijoitin 250 euroa ja odotin, mitä tapahtuisi.

Kun mitään ei tapahtunut, ajattelin, että minua oli huijattu. Algoritmi alkoi kuitenkin toimia muutaman minuutin kuluttua. Innostuin, mutta sitten näin tilastot. Ensimmäinen kauppani tuotti tappiota 22 euroa!

Ensimmäisten parin minuutin aikana aiheutui vain tappiota. Viisi seuraavaa kauppaa tuottivat voittoa. Muutamassa minuutissa saldoni nousi 250 eurosta 272 euroon!”

Päivä 2

“Tarkistin saldon heti aamulla ja se oli 467 euroa! Vain yhdessä päivässä saldoni kaksinkertaistui. Vaikka halusin nostaa voitot, päätin odottaa viikon.”

Päivä 7

“En ole tarkistanut saldoani alustalla Immediate Smarter koko viikkoon. Se oli tavallaan vaikeaa, koska pelkäsin, että rahani olisivat kadonneet.

Heti kun palasin toimistolle näin, että lähes 85 % kaikista kaupoista oli voitollisia. 15 % kaupoista oli tappiollisia. Siitä huolimatta se kannatti. Tililläni on nyt 4230 euroa! Nostin 4000 euroa ostaakseni lahjan vaimolleni. Kaikki tapahtui todella nopeasti, tunnissa, ja loputkin rahat tuottivat minulle jatkuvasti tuloja.”

Tässä on kuva tiliotteestani:

Mikään ei ole parempaa kuin Immediate Smarter! Jos en olisi nostanut voittojani, 250 euroa olisi muuttunut miljoonaksi 11 viikossa.”

Lyhyet ohjeet ansaitsemisesta alustalla Immediate Smarter

Käytä Anna Puu antamaa linkkiä.

Odota, että henkilökohtainen esimiehesi soittaa ja vahvistaa rekisteröitymisen.

Talleta rahaa ohjelman aloittamiseksi vähintään 250 euroa.

Hallitse voittojasi henkilökohtaisen avustajan avulla.

Nosta tulosi millä tahansa pankkikortilla.

KÄY VIRALLISELLA SIVULLA

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

site site site site site site site site site site site site site