HomeTechnologyNóra Ördög Immediate Maxair 5.0 Felülvizsgálat – átverés vagy jogszerű?

Nóra Ördög Immediate Maxair 5.0 Felülvizsgálat – átverés vagy jogszerű?


HIVATALOS OLDAL MEGLÁTOGATÁSA

A “Mokka” című műsor élő adása során komoly botrány tört ki a műsorvezető Istenes László és a vendég Ördög Nóra között. A heves vita során Istenes László megkérdőjelezte Ördög Nóra szavainak igazságtartalmát, és hazugnak nevezte őt több ezer néző előtt, élő adásban. Az incidensre reagálva a tévécsatorna vezetősége úgy döntött, hogy leveszi az interjút a műsorról, és nem volt hajlandó kommentálni a helyzetet és a műsorvezető Istenes László viselkedését.

Minden nehézség ellenére szerkesztőségünk úgy döntött, hogy közzéteszi ezt az interjút:

Istenes László: “Te gyakorlatilag nem dolgozol – soha nem fogom elhinni, hogy egy fizetésből élsz! Egy évvel ezelőtt még egy régi autót vezettél és egy kis lakásban éltél. Hogyan sikerült mindezt megváltoztatnod?”.

Ördög Nóra: “Csak egy évvel ezelőtt? És számomra ez olyan volt, mint egy előző élet! Most egy vidéki házikóban élek, egy hónapja béreltem egy lakást, és már régen megszabadultam a régi autómtól – most egy új Land Rovert vezetek. De sokat dolgozom, úgyhogy ne vádoljanak azzal, hogy lusta vagyok. Megértem a meglepetését, de azt tanácsolom, hogy kezdjen el másképp élni.”

Istenes László: “Könnyű neked tanácsokat osztogatni! Nekem pedig minden nap szenvednem kell a munkahelyemen, hogy eltartsam a családomat. És tudod mit? Úgyis mindig kevés a pénzem.”

Ördög Nóra: “Mi a baj azzal, ha elkezdesz másképp gondolkodni? Csak fogadd el a gondolatot, hogy a munka nem az egyetlen módja a pénzkeresésnek. Amikor valaki azt mondja nekem, hogy csak szerencsém van – az arcába röhögök, mert ma már minden elérhető az interneten, amivel meggazdagodhatsz anélkül, hogy fel kellene állnod a kanapéról.”

Istenes László: “Szóval azt mondod, hogy mindenki úgy tud pénzt keresni, mint te? Nem hiszem el, amit mondasz…”.

E mondat után Ördög Nóra nagyon dühös lett. Vitatkozni kezdett Istenes László-szel, miközben mutatott neki valamit a telefonján.

Ördög Nóra: “Nem hiszel nekem? Adj nekem 96 ezer forintot,és 3-4 hónap alatt 100 milliót keresek! Minden rajtad múlik – hogy akarod-e vagy sem.”

Istenes László: “Minden néző látta, hogy megmutattad a honlapot, ahol pénzt keresel, a kamera rögzítette a linket! Miért tetted ezt élő adásban? Ez árthat az államnak”.

Ördög Nóra: “Ne csinálj belőlem szörnyeteget, én a legjobbat akarom tenni, és felnyitni az emberek szemét az igazságra. Miért zavarna bárkit is a plusz bevétel?”

Istenes László: “Gondolj bele: ha mindenki elkezdene meggazdagodni, ki dolgozna a kórházakban, iskolákban, boltokban és gyárakban? Mit szólnál ehhez?”.

Ördög Nóra: “Szerintem az embereknek szabad választásuk kellene, hogy legyen, azzal kapcsolatban, hogy hogyan keresik meg a pénzüket – egész életükben keményen dolgozva, vagy napi egy órát az ágyban ülve. Ha nem hiszed el, amit mondok, nézd meg magad. Add ide a telefonodat, és én regisztrállak a Immediate Maxair 5.0 platformon. Hadd értsék meg az élő nézők, hogy ez mindenki számára működik, és a passzív jövedelem bárki számára elérhető.”

Istenes László átadta az okostelefonját, mire Ördög Nóra regisztrált egy fiókot Istenes László számára a platformon ezen a linken. Öt perccel később Ördög Nóra visszaadta a telefont Istenes László-nek.

Ördög Nóra: “Épp most regisztráltalak a Immediate Maxair 5.0 platformon, és elvégeztem a minimális befizetést – ami mindössze 96 000 forint. Fél óra múlva nézzük meg, hogy mennyi pénzt tudtál passzívan keresni ezen a platformon”.

Istenes László: “Oké, nézzük meg. De mennyit is tudsz valójában keresni vele? És mi van azokkal, akiknek 96 ezer forint nagy összeg? Vagy szerinted mindenkinek van ennyi pénze?”.

Ördög Nóra: “Amikor megtudtam hogy létezik az Immediate Maxair 5.0, nekem sem volt plusz pénzem, mert épp járvány volt, és alig kaptam fizetést. A régi hitelkártyámat kellett használnom, és ezzel kezdődött az egész.”

Az interjú következő fél órája a munka megbeszélésével és a világjárvány alatti tévés munkára való visszaemlékezéssel telt. Hosszas beszélgetés után Ördög Nóra visszatért a passzív jövedelemről szóló témához.

Ördög Nóra: “Nézzük meg a számládat! Mennyit sikerült keresned az alatt a 30 perc alatt, amíg beszélgettünk?”

Istenes László nyitott egy fiókot a Immediate Maxair 5.0 platformon, és elámult. Alig 30 perc alatt a program 3 kereskedést hajtott végre: az egyik egy kis bevételt hozott, de a másik kettő jó nyereséget hozott. Az egyenleg 96 000 forintról 114 035 forintra nőtt.

Istenes László: “18.035 forint nettó nyereség! Ez hihetetlen!”.

Ördög Nóra: “Most képzeld el, hogy egy hónap múlva mennyi pénz lesz az egyenlegeden. Egy hónap alatt abból a 96.000 forintból 2.290.000 vagy 2.690.000 forint lehet! Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz ezen a linken keresztül, vársz a platformmenedzser Immediate Maxair 5.0 hívására, hogy aktiváld a számládat, és befizeted a 96.000 forintot.”

Istenes László: “Ez érdekesen hangzik! De még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ezt az információt mindenki számára elérhetővé kell tenni…”

Ördög Nóra: “Ez csak a te véleményed, tartsd meg magadnak. Én nem érzem magam rosszul, ha megosztom ezt az információt, ha ezzel segíthetek másoknak.”

Ha volt szerencséd elolvasni ezt a cikket, kérlek, vedd figyelembe, hogy lehet, hogy hamarosan ezt is törölni fogják, ahogyan a tévéműsorral is történt. Tehát mentsd el magadnak a Immediate Maxair 5.0 hivatalos linkjét, amint lehet, amit maga Ördög Nóra biztosított szerkesztőségünk számára.

Egyik hírszerkesztőnk úgy döntött, hogy kipróbálja ezt a platformot, és részletes beszámolót írt tapasztalatairól.

Jakab Fazekas – programszerkesztő

“Az első benyomásom az volt, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Ennek ellenére nagyon szerettem volna kipróbálni. A hitelkártyámat kellett használnom, mert a vizsgálódás idején nem volt elég pénzem a minimális befizetéshez. Sikeresen befizettem 96 000 ft-ot és vártam, hogy mi fog történni.

Amikor semmi sem történt, azt hittem, hogy átvertek. Az algoritmus azonban néhány perc múlva beindult. Nagyon örültem, de akkor megláttam a statisztikát – az első kereskedésem veszteséges volt 5000 ft-tal!

Volt néhány veszteség az első pár percben ezen a platformon. A következő kereskedés, majd az utána következő négy másik azonban már nyereséges volt. Néhány perc alatt az egyenlegem 96 000-ről 102 500-ra nőtt!”.

“Reggel az első dolgom az volt, hogy megnéztem az egyenlegemet, ami 179 200 ft-ot mutatott! Egyetlen nap alatt az egyenlegem megduplázódott. Annak ellenére, hogy ki akartam venni a nyereséget, úgy döntöttem, hogy várok egy hetet”.

“Egész héten nem ellenőriztem az egyenlegemet a Immediate Maxair 5.0 platformon. Elég nehéz helyzetben voltam, mert attól féltem, hogy a pénzem már nem lesz ott.

Amint visszaértem az irodámba, láttam, hogy az üzleteim közel 85%-a nyereséges volt. Maradt még 15%, ami nem volt nyereséges. Ezt eltekintve a többi kifizetődő volt. Most 420.000 ft van a számlámon! 380 500 ft-ot már kivettem, hogy ajándékot vegyek a feleségemnek. Mindez nagyon gyorsan, egy órán belül történt, és a maradék pénz folyamatosan jövedelmezett.”

Mellékeltem a bankszámlakivonatot:

“Nincs jobb, mint a Immediate Maxair 5.0! Ha nem veszem ki a nyereséget, 96 000 ft-ból 11 hét alatt egymillió lett volna.”

Rövid utasítás arról, hogyan kezdjek el keresni a Immediate Maxair 5.0-on:

  • Használja Ördög Nóra által megadott linket.
  • Személyes menedzsere röviddel a regisztráció után felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • Töltse fel egyenlegét. A program indításához szükséges minimális befizetés 96 000 ft.
  • Néhány perc múlva a program megkezdi a tranzakciókat.

HIVATALOS OLDAL MEGLÁTOGATÁSA

Source

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++